Ons vlees

Joey Baan weet precies waar het vlees vandaan komt en heeft de leveranciers met zorg uitgekozen. Al ons vlees komt uit de buurt zodat wij altijd langs kunnen om te kijken op de boerderij.

Hier een kort stukje van onze rundvleesleverancier uit Ter Aar:

Onze eigen runderen, de “Aerlander” dikbillen, worden op een Traditionele, diervriendelijke en duurzame manier grootgebracht door onze huisleverancier Wim Roos en Zoon in het Groene Hart. Onze runderen staan op mooie groene weides achter ons bedrijf in Aarlanderveen en groeien op langzame wijze met veel ruimte op. Ze worden pas op 4,5 jarige leeftijd geslacht, nadat ze een aantal keren gekalfd hebben. De kalfjes blijven gewoon bij hun moeder tot ze oud genoeg zijn. Deze diervriendelijke manier van vee houden geeft het vlees een ouderwetse volle smaak.

Voor meer informatie over de herkomst van ons vlees kunt u terecht in de winkel. Tot snel!